Monday, September 28, 2009

Selamat Ari Raye

olaa..selamat ari raye..saje je nak mengUpdate kan blog ni..maleh nak upload pic raye..next time pas presentation aku akan update..jeles kat kwn2 yg tayang pic raye..i jeles taw...namun bsyukur kerana xderla ari raya ngadap keje..

Alhamdulillah aku kasi dwet raye tahun ni..walaupun tahun ke2 bkejerja..ni la 1st time kasi dwet raye..sbb tahun lepas lupa nak tuka dwet (alasan mantap bebeh..) acctually malu gak nak kasi dwet raye ni..rase mcm dewasa sgt2 la plak (pdhal aku rs mcm baru abes form 5..ehemm)..sampai aku pas kat mak aku suw tlg kasi on behalf bak kata omputeh..tp aku kasi kat family aku dan sepupu sepapat je..uncle aunty sume i x dpt nak kasi ler..budget lari..pelan2 dulu..mana tau ader rezeki lebeh tahun dpn plak lah aku kasi..Insyaallah..


TETAPI aku dpt dwet raye jugak..leh la kover tol kl-seremban..huhu..dpt rm5 ..terharu..ni la collection yg x sangka aku dpt..igtkan x dpt langsung..tp tahun lepas lg byk..aku dpt rm10..pasal gambo raye plak..aku rs aku kurang bgambar raye kali ni..biasala..fizikal je nampak beraye sakan..mental plak dlm ketakutan..heheh..sejak dua menjak ni entry aku ni penuh ngan ketakutan kan..ok..enough about that..InsyaAllah semua akan ok..



nota kaki: sy gembira melihat dia dan dia gembira..

3 comments:

DiLLaiLa said...

selamat hari raye cek...GOOD LUCK for final project presentation..=)

xeea said...

err.. aku pun jadik ketakutan baca entri ko sejak akhir2 ni. misteri nusantara betol ah.

neway, all the best!

lepas viva nanti, lepak umah aku eh. kite buat parti buih lagi. hee

feresa~* said...

Dila: Time kasih..selamat ari raye jugak..:D

Xeea: Tq xeea..Wah besnya parti buih lg..leh la ko msk sedap2 lg..:D