Thursday, January 13, 2011

byk keje lain leh wat...



Byk mende lain leh wat..mende ni gak aku wat pepagi...mmg susah nak tukar jadual..patutnya fokus on my study..series..xfokus langsung..dok pikir tang tu jugak..baca paper pun sebutir tu jugak..walaupun citer x btol..kdg2 aku pikir..elok gak fb ni tutup..heee..marah kat fb sbb diri sndiri xleh kontrol..

Sedar x sedar..kehidupan aku seakan berubah..kita kene hadapi juga..ada pro & cons...byk cabaran org kata..dgn studynya..dgn nak berfamily lagik..aku anggap ini rezeki drp Allah..mcm mana nak handle rezeki ini..semuanya perlu dirancang betul2..so far xleh nak rancang sgt..sbb aku ni jenis go wif the flow...tapi kalau bab study ni mmg plan btol2..bab kawen je jenis asal jalan..

Citer pasal wedding..aku ni ada tabiat sambil lewa..asal ok je..kalaer x reti pilih..hantaran xok..aku tgk ok..tapi org tgk xok..huu..pelik ke citarasa aku ni..hehe..agaknya ini la weding impian aku kot..weding yg x membebankan kepala otak..hehe..tp mmg aku xreti sbb aku ni jenis ok je..malas nak pikir2..org kata wedding ni kene wat btol2..sbb skali seumur idup..nanti regret..kempunan org kata kalau weding tu x handle btol2..

Untuk aku..biarlah majlis aku dilangsungkan sederhana bsama2 family & rakan2..lain org lain caranya..maybe nanti org akan lihat wedding aku ni simple sgt..xmeriah..xpe..ko wat la wedding ko grand2..meletup-letup..perfect org kata..sbb aku mmg happy pi majlis grand2 ni..sebab weding sndiri ala2 kampung..kan skang back to zaman dolu2..mcm nona minggu lepas..goodie bag kasi tebu sebatang..mmg unik..mana ada org kasi tebu..skang ni org kasi jelly,kerepek,choc,bahulu....turn aku..aku nak kasi telur..itu dah pasti..ehem..

Lain org lain impiannya..yang penting biarlah kekal abadi..doakan aku kuat jodoh ngan tunang aku ni..dan panjang jodoh kami..pastu dpt anak2 yg sehat & cergas..dimurahkan rezeki & menempuhi bahtera perkhawinan dgn jayanya..sy bersyukur dgn anugerah Allah s.w.t ni...(eh..mcm ari ni plak nak kawen..walhal lmbt lagik)

Ekceli kenapa aku stayup ari ni??ok..aku luper..aku luper...(pengaruh raja lawak..huargh)..ok..aku tgelincir lg dr target aku..terupdet blog plak..huu



Psss I luv u:: i luv u 2 ;)...

5 comments:

DiLLaiLa said...

kerja ttp kerja..blog pon jalan juge.. :D

msinsiyur said...

wish u all the best!!!majlis besa2 pun xpe...as long u,family & partner happy...(",)v

feresa~* said...

Dilla:: keje x jln masalahnya..huu
MsInsiyur:: terima kasih dear..:)

Tihara said...

nice blog :)

feresa~* said...

tihara tengkiu :)