Monday, March 28, 2011

Proses Borang Nikah::Lain Ditanya..lain plak jwapan yang diharapkan..

ni kes isu nak uruskan borang penikahan..ikutkan coundown kat sebelah ni 1 bulan 1 hari lagi majlis akan berlangsung..tapi mmg thegeh2 la..kad x siap lg..borang nikah baru nak buat..sebenarnya senang je nak buat..tapi psediaan borang2 tu yang leceh..tambah lagi nak apply nikah luar kawasan..tapi bila dah ready salinan2 yang dikehendaki..sonang je..hantar dan terus dapat ari tu...

hari ni baru i nak proses borang nikah i kat seremban..kene hantar kat ketua kampung dulu..pas dia sign..baru pi pej. kadi..my dad yang tolong uruskan..tengkiu abahku..

kereta pun kene servis bagai..malayang rm500++..abah juga yg tolong hantar pi servis..tengkiu abahku..dah kawen nnti sure kene suw laki aku wat la..kalau dia xnak tlg hantar keter aku pi servis..jgn haraplah aku nak servis dia nnti..okeh..blackmail yg berunsur luc** disini..

dalam kelam kabut semalam aku msg tunangku..xtahu mana satu nak kasi kat pej.kadi sini..sebab sumer doc dia kasi..so pbincangan sms adalah spt berikut::


me:: yg mana 1 doc nak kasi kat kadi sini??..yg staple ni ke atau yg surat kebenaran yang selai ni?
tunanganku:: ntahlah..abg rs yg stapler tu yang kasi sumer..xpun surat kebenaran yang selai tu je..
me:: org pej. tu xbagi tau apa2 ke??
tunanganku:: interviewer suw hapal doa sblm bersama..
me::0o0.. (blur..jwpan x terjangka..)


Pss I luv u:: proposal oh proposal

3 comments:

rowan sapphire said...

kih3 XD

ikanbesh said...

sigh.. saba je shahir tu.. da xsaba la gamaknye... bersiap sedia ye...
hakhakk
lega hati aku bace citer ko ni.. hihihi

feresa~* said...

rowan:: asal tuko nick baru fizah..tgeliat lidah nak nyebutnya..

Zana:: tperanjat okeh..maybe dia igt aku tanya mende lain..sbb time keje aku tnya ni..sabtu ke jumaat..