Tuesday, April 12, 2011

ha..kan dah clash..hee

Hari ni over rajin..nak setelkan hal kat uni aku..sambil2 tu aku nak tgk la carry mark..sem ni ada 2 subjek wajib uni..setiap ahad..sem selepas ni..xde dah la..so tgh sebok2 aku cek carry mark..aku tgk 2 assgn aku pending lg..hurm..xper..sempat lg ni..nak siapkan..esok leh hantar..no problemo lah..kacang je..mmg harap lulus je nih...

Tetiba sebelah carry mark ada senarai jadual exam..dlm otak aku..harap2 xde la paper entrepreneurship nih..dah lama x amik pekse..wat soklan pekse ader la..hu...

ok..OMG..paper entrepreneurship 30april 2.30ptg ok..time ni aku tgh dok suap2 gamaknya ngan tunanganku..xpon tgh posing2 ngan kwn2 nih..xkan sempat nak amik paper ok...so pi la jumpa coordinator program..nak mintak belas kasihan..

Me: En..sy ada masalah ngan schedule exam sy 30hb tu..sy kawen ari tu..kalau paper pagi kul 8 sempatla saya amik pekse..xpon sy amik awal ke..boleh ke
En.Coordinator:: xboleh ambil awal..kene ambil paper kedua..xkan nak dtg sini ambil pekse hari wedding u..u hantar surat pada dean & consult with ur lect mcm ne ok...sy x leh pikir skang ni(dia bcakap sambil urut kepala..)
Me: ok thanks encik..(sambil senyum manis)..


Ekceli patutnya aku yg pening kpale..sbb aku yg amik pekse..ni en.coordinator plak yg sakit kepala..hoho..agaknya byk sgt org tukar schedule ari ni kot..hu


Psss I luv U:: xde honeym00n la kalau gini..haha..

3 comments:

DiLLaiLa said...

ceq ko ada kelas juge ek?

cumel~* said...

ada..subject methodologi and entrepreneurship (subjek pilihan)..sem ni..huu..

Fauzie Jasmani said...

Singgah sini..salam kenal..

Latest Entry : Jom download Toolbar UpProfits with Alexa Rank..