Tuesday, December 30, 2014

Mengidam Cloth Diapers

Di trimester akhir ni baru nak start mengidam ke..walaupun pengajian & kerjaya di saat kritikal..maybe ini ubat stress nya..huhu..ok untuk langkah penjimatan..sofea n bakal baby akan pakai cloth diapers ok..Emak je tak bertukar ke cloth pad lagi..nak menjahit takada masa..so tunggu anak2 dulu..review tak dapat buat lagi sbb benda nya tak dapat pun lagi...hahha

Lepas dapat nanti..kene basuh 3-4x..lagi banyak basuh..lagi bagus kata penjual tu..Mengikut budget yang tak berapa nak ada ni..(napsu membeli sentiasa ada)..CD yg dipilih ialah QQ babyMoo Moo Kow..for time being just beli 10 QQ baby(3minky+7Minkybamboo) dan 4 Moo Moo Kow..qq baby ni beli dgn Hazwani..harga mmg terbaik..beli borong pun xdpt tau harga yang dibagi..moo moo kow ni brand sgapore..ni mmg mengidam lama tapi sib baik penjual dia ada di Malaysia..so deal melalui email & transfer maybank je..jimat caj crdt card & postage..dari dulu dok belek2 moo moo kow ni..rezeki dapat less 30% each tp kena convert ke duit malaysia (2.5)..lepas tu QQ baby pun dapat free gift extra..lepas ni expidisi mencari pam susu baru pulak..pum susu lama ok lagi..tp sebab mengidam kan..planning to get new one..

lepas ni akan cuba review kalau sempat..draft ke 2..x siap2 lagi..tengok kwn aku kat jepun yg pegi lambat setahun dr aku pun dah submit..hurmmm..jeles ok..(jeles yg baik)

2 comments:

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. ...tq :)

Marlisa Halim said...

Aslkm puan, moo moo kow tu puan beli kt mna ye?