Monday, January 12, 2009

sewonok..sewonok...yey~

seronok dpt jumpa kawan2..hehhe..ziha, ruby n yus (lihat pic hangout ktowg)..ktorg lepak umah ziha..wah2..mkn beehun sup ngan koktail..aku mmg suker mkn koktail tu...pastu jln2 kat area..balik agak lewat la gak..pastu tetiba aku n ruby lapo lak..maybe sbb manyak sgt bckp dlm kete..kami jd lapo..walhal aku dah mkn bihun sup 2,3 mangkuk...wakakka..maapla..masalah makan manyak masih x dpt di atasi..so ktowg pi kg baru...berdua..col yus ajak join..ruper2nya..dia pon dah kenduri dulu ngan kwn dia..namun time kasih wat pgantin baru..afziha n suami sbb menaja mkanan wat kami pada hari itu..aku bwk bdn je x de manners btol..hahha..kami balik ngan kenyang skali..:D



Geng GhostBuster..hahha..Mission accomplish..


Ari ni lak..pi CASE (UTM KL) even xde kelas..pi library n wat keje...kdg2 dok library aku rs keje siap dr dok umah..maklumla..umah ni tempat brehat..so aku rasa library la tmpat yg bagus..bila nak lunch aku kuar dr library rupe2nya MPP ni tgh bkempen..poster digantung2 n time 2 bakal2 MPP ni berkempen..as postgraduate..ktowg x mengundi hahha..tp aku turut mndengar hujah2 mereka..sepatah dua je..tringat masa kat UTHM dulu..bes2..kat sana..depa kempen dr bilik ke bilik..bes lak masa zaman2 degree..mnyak kenangan manis..hehhe


kat koridor


Ini bukan shamala..hahah


5 comments:

aida said...

uhuh..i guess pic taken using C95 huh??

feresa~* said...

koridor kat koop tu..hehhe..ktorg ada discussion sabtu ni..so bleyla jumpa..yey..:D

alina said...

i also missed those good ol days

feresa~* said...

yeap2...yeap..:D

xeea said...

pergh.
sib baik tak nampak ketiak aku.
huuu