Sunday, May 10, 2009

yey~Pekse dah abess..Its time 4 Holiday..wink2



Wah..Lama betul aku tak update blog aku ni..disebabkan kekurangan idea dan kesuntukkan masa menyebabkan aku hanya membaca blog kwn2 yg lain..memang bertul..kesuntukkan masa sememangnya bukan alasan tapi series aku memang jeles betul baca blog korang..Ada je idea untuk dikongsi dan story kat blog masing2 walaupun korang pon sibuk..Semenjak presentation Projek 1 aku..aku hanya baca blog org je..ley release tension tuhh..nak update blog aku mmg xder feel btol..hehe..ok aku try la share aper event penting spnjang bln ni..

Majlis Konvokasyen

Bukan aku yg konvo..huhuh..lambat lg daa..aku konvo bulan 3 thn depan kat Skudai..blajo 1 sem je lg..huhu..x sabo btol nak abes blajo..tp takutnya nak balik keje..hukhuk..18 April 2009 ialah Majlis konvo adik aku no 3 kat Poli Muadzam congratz falin!

mak, falin & farith..


Majlis Pertunangan
Woopss..jgn salah sangka..bukan aku yg menjadi tunangan org..tetapi adik no 2 aku yg telah pon selamat menjadi tunangan org pada 2 May 2009..Hasilnya aku dptlah sebentuk cincin..wink wink..gembira betul..dpt adiah pree..adiah ape aku dpt tgk sini. Congratz Farah!

farah & me


Abis Pekse sem 2/ 2009
Hureyyy.. pekse dah abess (9May 2009-Sabtu)..memg aku sengeh je pas anto paper..x pedulik ley jawab ke tidak..dlm otak aku nak bpiknik je kat ulu yam ptg tuh..pas anto assg aku pon pulang ke rumah menuko baju mandi..sbb sampai je sana aku nak terus berendam..hikhik

Lepas pekse..pucat giler..


Berpiknik di Ulu Yam
9 May 2009 (sabtu)Mmg siok spend time ngan Yus, Ruby n Ain..xeea xdpt nak join..huhu..ktorg sempat wat BBQ..diet aku pon ilang ke laut..xper2..sok aku jog kat lake garden..sakit mgipas arang sbb nak idupkan api sampai ari ni x ilang..huhu..aku tukang kipas je..maklumla dah biasa kipas mgipas ni..:P


Majlis berendoi anak sedare kazenku
Tghari smlm (10May2009-Ahad) kami sekeluarga ke majlis berendoi..ley kira anak buah aku gak la(Anak Kazen),,Tp lupa plak bwk hp..huhu..maklumla..penyakit lupa ni dtg balik walaupun dah berbotol2 ubat pandai aku mkn..huhu..dangerous btol..tp sukanya bila balik cek hp ada manyak mcol ngan msg..suka4..yey!

Cup Cake

Ptg semalam jugak 10May 2009-Disebabkan nak isi masa lapang yg berfaedah..aku dgn rajinnya mencuba ntah keberapa kali utk menghasilkan chocolate cupcake..Namun demikian adoiyaii..hampa btoi...kerana aku sorang je mkn..yg lain xmo mkn..sbb kek aku xseronok dimakan..owh tidakk..

Today

Disebabkan kesedaran yg tinggi..aku telah pon pergi menjoinkan diri utk belajo menjahit baju kat KEMAS bayo rm20 jekk..Hasilnya..selepas behempas pulas mengira inci di tali tape..aku akhirnya bjaya mnyiapkan lukisan blause..hoho..

huhu..okla wat ari ptama blajo...congratzz wat diri aku sndirik!



4 comments:

xeea said...

jelesnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

korang btau aku lambat sgt. tak aci. tak aci. pasni kena buat lagi.

btw, lawo cincin 'langkah bendul' ko. bile nak dapat cincin berlian pulak? huu

ikanbesh said...

hurmm.. apsal xremind ak adek ko tunang.. br nk jd bridemaid die gak hahaha

feresa~* said...

xeea: alala..jgn majuk..ko mesti nak spend time ngan hubby ko..

zana: cyet..dah manyak kali igtkan..tp x igt2 jugak..apa kess??sib baek shamala ada..ley jd pengganti ko..hehe

feresa~* said...

xeea: alala..jgn majuk..ko mesti nak spend time ngan hubby ko..

zana: cyet..dah manyak kali igtkan..tp x igt2 jugak..apa kess??sib baek shamala ada..ley jd pengganti ko..hehe