Thursday, May 21, 2009

gLup..


wif friends


Hari ni xder kelas menjahit..last friday (15th May 2009)..aku ngan dak umah kat polapol pi genting..1day trip..tp aku x main pon all the scary things..am i dah jd pengecut?haha..dulu sumer main redah..dah jadi gayat sgt..haha..dulu pon gayat tp xder la teruk sgt..ataupon dah busan..main mender yg menakutkan setiap kali pi sana?

Two days before (13 May 2009)aku jumpa kawan baek adik aku..farah rini..dlm bus pi KL lak tu..dia x berubah..mmg peramah..sampai aku pon xder idea nak ckp pasal apa..hehe..kalau dia snyap..aku pon snyap je..dia dah kawen pon..anak sorang..putih giler..aku siap ckp..husband mesti cerah kan?sbb rini ni kecik molek & kulit dia hitam manis..


Zana dah pon pi Brunei..sioknya dia pi ngan mak dia..jeles2..mcmner la agaknya brunei tuh..aku x pi memana pon mggu ni..patutnya kene ader aktiviti..dok umah je..project watermarking aku pon x jalan..uwaaa..result pekse dah kuar..syukur Alhamdulillah..walaupun ada yg dpt result lagik bagus dr aku..aku mmg gumbira la..nak blanje family dah akhir bulan lor..hikhik..ptg kang nak cr kaen langsir plak..sbb sabtu ni Apple nak ajo wat langsir kul 830am-3pm..sometimes aku dok pikir..aper kejadah aku wat sumer mender ni..pelikkan nak final sem wat mender2 merepek..tp aku suka..bila lg nak blajo kan..nanti dah balik prt raja susah nak blajo..asik keje je..kalau pandai wat baju kurung..nak blajo wat manik2 lak..blouse aku pun hampir siap..ntah biler nak wat bj kurung..walaupon hasil jahitan burok..sbb asik terbabas je..mak aku slalu ckp pelik tetiba nak blajo..tp dia suka aku dah jahit..mak aku pandai jahit..dulu sumer baju kurung..baju sekolah mak jahit..tp skang..sy kene laburkan duit gaji sy utk buat bj kurung..beli tudung lagik..tudung skang punyala mahal..mcm ner la org kita nak pakai tudung cantek2..sbulan kene spend at least rm150-rm200 utk dapatkan spasang baju bserta tudung..mak aku dah giler ngan tudung indon plak..tiba2 mak suka tgk channel oasis..aku tanya naper mak tgk citer2 mcm nih..mak kata nak tgk tudung katanya..huhu..but hows my project..hukhuk..mcm ne nak bahagikan masa ni..so scary..

2 comments:

xeea said...

pi genting lagi? ade ape2 perubahan kah?

rindu mase kite berempat pi huha2 kat genting dulu. besnyeeeeeee!!! walaupun aku mabuk mcm nak mati mase tu. hahahaha

feresa~* said...

mcm biasa je...xde aper yg baru..a'ah masa kt bsama sgt bess sumer main..kali ni takut nak main..hahha