Thursday, April 7, 2011

Bantal nikah Bulat

ok..as usual..bila nak kawen..sumer pikirkan utk aku..apa yg perlu aku ada..dan sudah tentu aku hnya di dpn notebook..ngadap fbook..menjadi moderator percuma..sambil pura2 memegang pen..bukak buku notes..conteng2 kartun..konon2..study..maklumla..dah kene sound ngan mak pasal aku ni asik tgk tv je..

iyer..walaupun i ni anak sulung..mak i slalu ckp i ni mcm anak bongsu..x matang..salah ke aku mintak abah masakkan kue tiaw utk aku? salah ke aku mintak tlg abah servis keter..salah ke aku mintak tlg mak belikan apam balik..sapa x suka dimanjai..aku minta tlg sbb aku xreti buat..n kebetulan kedai apam balik tu buka ptg2..time mak aku balik keje..apa salahnya buat pmintaan2 mcm ni..

ok..back tu bantal nikah bulat..ekceli aku kalau leh nak dok atas karpet je..tapi adik i falin yg beria2 api kan i..as usual..semua bende dia tlg urus kan..i mana la reti..i redha je mcm ne keadaan majlis i..

tapi disebabkan api yang telah dimarakkan oleh adik i..i teruja..teringin plak nak dok atas ni time nikah..very the class okeh..rs mcm artis plak...

oo..i xde pelamin nikah..i cuma admire nak dok atas bantal tu je..aku leh bygkan i look slim sitting on it ok..yerla..bantal tu besar n bulat..sesuai ngan saiz pinggul i ni..ehem..
sumber pic:blog ini


ekspidisi mencari bantal ni di Nilai..gagal..susah betul nak cr..so maybe we will go 2 kl nak cr..aku nak sewa kat akak senawang ni..dia charge rm200 sepasang..tkejut i..bukan nak bwk tido pun..nak duduk kejap je..dok pun sure x sampai sejam..


tapi i pun x sure lg nak beli ke x..ntah2 dah sampai kedai tu..i berubah fikiran..hoho

ptg tadi pi jumpa mak andam

me:: akak nak pakai baju lenga la dik (semangat setiakawan ngan shamala)
adik andam: uish..xmuat kak...amik kimono kak..
me:: hoho (ok betul pepatah kata..ukur bj kat bdn sndiri)



Psss I luv U:: kalau ada 5 level R***u..aku berada di level 3..


4 comments:

rowan sapphire said...

sangat nice okayyyyyyyyyy
bantal bulat tuuu.aduh la
kene balik cepat nak tengok.hehe :D

cumel~* said...

haha..xbeli lg ok..xtaw beli ke x..huu

nur easy said...

yup...nice. realitikan tau..;)

cumel~* said...

pn easy:: harap mjadi knyataan..kalau mahal sgt..sy pakai bantal nikah biasa je..