Saturday, September 15, 2012

Penimbang Cosway

disebabkan xade penimbang berat badan kat rumah ni..aku pun dengan happynya telah men 'grab' weight scale cosway..sangat suka sebab setiap kali aku makan..aku pi timbang..sangat la obses aku ngan penimbang ni..hoho..harap diet atkin aku ni berjalan lancar..=D

Comelkan aku ngan hubby aku ni...tapi lagi cun kalau aku punya double chin tu xnampak..hoho..untuk permulaan nak kurang 5kg dulu..ehem..=p

hari ni timbang berat 80.6kg..
Aim= 75kg

Tapi aku ada minum susu kambing drp isnin-hari ini (4hari)..tak pasti banyak ke x carbo dlm susu kambing ni..then td pula taman aku buat jamuan hari raya..kantoi juga la..sbb aku minum air asam boi bergula, buah jambu, cheese cake 1 slice kecik n yong taufu..

2 comments:

Iman Shai-in said...

ni ke penimbangnya?kat cosway ada jual meh?

cumel~* said...

yer penimbang ni sy beli di cosway