Tuesday, June 30, 2009

tragedi JUN




Cuti semester dah nak abis...uwaaa..as usual aku kat seremban..so scary bila teringatkan semester dah nak bukak..huhu..sbb final projek x wat lg..aku tengah bsuka ria..last week..aku menemankan kwn aku tapi kegembiraan kami berakhir dgn kemalangan..sib baik ain n aku xde aper2 cuma gaga(kereta ain) je yg parah...sian ain..terima kasih kepada yg membantu kami..yus, abg yus,kak haini dan suami..serta yang lain..dah la kitaorg kena paw nak tarik keter rm 500 diaorg nak..naperla diaorg ni teruk sgt..mentang2 kami ni pempuan..dah la mcm gengter..sib baik yus lg gengster..hahha..pastu org yg langgar kami kata dia x langgar lampu merah..lampu dia hijau..means dia x nak ngaku salah..mentang2 keter dia kemek sket je..cian kami..cian ain..


9 comments:

DiLLaiLa said...

cek..chua dah masuk keje dah..haha ko rase chua kenal aku tak?kuikui

feresa~* said...

a'ah dia dah masuk..besnyaaaa x yah belajo

xeea said...

lorr
keta baru dah eksiden ke. saje je. ngam2 je kena masa gaji masuk ek.

take care weh. korang tu anak dara sunti lagi. huu

feresa~* said...

huhu..tu ler..sian baby gaga..hukhuk..sib baik ktorg xde aper2..tQ xeea

iRa said...

akhirnya settle proses pindah memindah...hehehhe...
lepas ni tukar url saya ya...:)

http://irayusof.blogspot.com/

Yushards said...

gengster kah aku chek?? hahaha

feresa~* said...

Pn.Ira: Ok dah update link..tQ

Yus: iyolah..den yg bosa pon takot..hahha

Yushards said...

hahah.patut laa org tua tua ckp..kecik2 cili api...

(kire aku da membuktikan teori org2 tua la nih)...hahahaha

i'll never forget the scary moment!

feresa~* said...

aku pon..risau2..lalu je jln tu mmbuat kan aku trauma skejap..