Monday, July 6, 2009

jalan2

6/7/ 2009 (Ahad)..aku dan kawan2 telah pergi ke wedding kak siti..wat pertama kalinya aku redah bukit jalil..while waiting sume kawan dtg..aku jalan2 kat carefour sana ..xde la susah jalan pi sana..maybe because that day is sunday..keter pon x byk..so jalan ana yg punya ler..hehe..congrat kak siti..u look gojes on that day.. here is some snap at the wedding..


kek yg sgt comel..sy suka!






pic sopan +gedix adalah wajib!

Lepas kenduri..we all redah mid valley..punyala ramai org..ofcourse la kan..its sunday..sale lak tu..as usual aku grab tshirt..asik amik tshirt je..nanti nak keje mesti xde baju nak pakai..hukhuk..sebelum balik..pi mkn kat coffee bean..an accident happend..aku tertumpah plain water heee..sib baik plain water..kalau coffee..lagi le parah..tambah2 bila kene baju..sbb kakiku sakit kerana memakai wedges shoes..aku xde mood nak snap2..so aku dok kat meja..mkn snyap2..hahha...

bila balik..x jumpa lak keter..sengal..aku lupa kat ne aku parking..sib baik kak nor tuliskan parking floor..but she forgot to wrote down my parking lot no..sib baik aku snap je no tuh..lega..then aku meredah balik ke polapol..yey! aku jumpa jalan pulang...

bukan no ekor..



nota kaki: hati aku bkata2..aku bukan apa2 di hatinya..

4 comments:

xeea said...

oi oi
sampai bukit jalil, tak singgah puchong pun eh. dekat sgt dah tu tau. kecik ati aa.

feresa~* said...

ye ker..dah dkt ke kat sana?x nampak pon sign board..huhu..maapkan sy..hukhuk

ikanbesh said...

wei lima hari bulan tujuh la bukan 6 hb 7...

feresa~* said...

hahha..silap daaa..maapkan hamba